Recept Ramen

Heerlijk, vegan recept voor pittige Dan Dan Noedels met pindakaas.

Een bowl veganistische ramen met noedels, shitake champignons, tofu en paksoi met houten stokjes in de schaal. De tafel is opgemaakt met paksoi, rode peper, gember en sojasaus.

Ingrediënten voor 3 porties:

- 1 eetlepel arachideolie
- 1 paksoi
- 200 gram shitake
- 200 gram gebakken tofu (optioneel)
- 3 bosuien
- 400 ml kokosmelk
- 270 gr udon noodles (of andere soort noodles, naar wens)
- 70 gr rode curry pasta
- 1,5 norivellen
- 125 gr cassave kroepoek
- 50 gr gebakken uitjes

Voorbereiding:

1. Snijd de shitake, paksoi en bosuien en zet apart.

2. Verhit de arachideolie in een hoge pan en bak de shitake gaar.

3. Voeg 500 ml water, de kokosmelk en de rode curry pasta toe en roer goed.

4. Bak in een aparte pan de tofu gaar.

5. Voeg 2 bosuien, de paksoi en de udon noodles toe en kook op laag vuur voor 10 minuten.

6. Verdeel over drie grote kommen en voeg als toppings toe: de norivellen in kleine stukjes, wat gebakken uitjes en de overige bosui. Zet de cassave kroepoek op tafel als bijgerecht. Enjoy!

Geen zin om te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden:

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is leeg.
Bestel nu