Recept Pasta Pesto

Heerlijk en simpel recept voor een vegan pasta pesto.

Een mooi, diep blauw bord met een heerlijke veganistische spaghetti met avocado, champignons en spinazie. De tafel is opgemaakt met avocado, spinazie, knoflook en champignons.

Ingrediënten voor 4 porties:

- 1 eetlepel olie (arachide, zonnebloem)
- 1 courgette
- 300 gram pasta naar keuze
- 200 gram spinazie
- 250 gram witte champignons
- 1 rode ui
- 3 tenen knoflook
- 135 gram vegan pesto
- 120 gram haver fraiche
- 50 gram edelgistvlokken
- pijnboompitjes (optioneel)

Voorbereiding:

1. Was en snijd de courgette in blokjes, snipper de ui en pers de knoflook.

2. Borstel en snijd de champignons in plakjes.

3. Breng water aan de kook en kook de pasta voor 8-10 minuten.

4. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook.

5. Voeg de champignons, courgette en spinazie toe.

6. Giet de pasta af en meng goed met de pesto en haver fraiche.

7. Mix alles goed samen en voeg de edelgistvlokken toe.

Geen zin om te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden:

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is leeg.
Bestel nu