Recept Avocado Gnocchi

Een vegan pasta recept voor gnocchi met avocado, walnoten en spinazie.

Een wit, diep bord met veganistische gnocchi pasta en plantaardige kaas, walnoten en spinazie. Met een goud vorkje.

Ingrediënten voor 4 personen: 

- 400 gram gnocchi 
- 2 avocados
- 1 teen knoflook
- 20 gram walnoten 
- 1 handje basilicum
- 25 gram vegan kaas
- 150 gram verse spinazie
- Sap van een halve citroen
- ¼ tl zout
- ¼ tl peper

Bereiding: 

- Kook de gnocchi gaar in ruim water en giet het daarna af.

- Snijd de avocados door en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil en doe dit in een keukenmachine. Voeg de knoflook, pijnboompitten, basilicum, vegan kaas, 100 gram spinazie en citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper en pureer tot een gladde saus.

- Roer de saus door de gnocchi en verdeel hier ook de rest van de verse spinazie door.

- Verdeel de gnocchi met avocado over de borden. Garneer met walnoten en extra vegan kaas naar smaak. 

Genieten maar!

Geen zin om te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden:

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is leeg.
Bestel nu