Recept Sambal Goreng Groenten

Een heerlijk, pittig, Indonesisch bijgerecht die met verschillende groene bladgroenten gemaakt kan worden.

Een wit bord met rijst en sambal goreng groenten van bladspinazie met ui, knoflook, rode peper en zoete ketjap. Het bord ligt op een blauwe placemat en de foto is van bovenaf genomen.

Ingrediënten voor 2 bijgerechten:

- 1 eetlepel arachideolie of zonnebloemolie
- 250 gram waterspinazie (of andere bladgroente)
- 1 rode ui
- 1 rode peper
- 3 tenen knoflook
- 2 eetlepels zoete ketjap

Voorbereiding (5-10 minuten):

1. Was de waterspinazie goed en snijd in grove stukken.

2. Snijd de rode peper en haal de pitjes eruit. Pers de tenen knoflook en snipper de ui.

3. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper.

4. Voeg de waterspinazie toe en bak kort gaar. Voeg de ketjap toe.

Eet smakelijk!

Geen zin om te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden:

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is leeg.
Bestel nu