Recept Pasta Pesto

Ingrediënten voor 4 porties:
- 1 eetlepel olie (arachide, zonnebloem)
- 1 courgette
- 300 gram pasta naar keuze
- 200 gram spinazie
- 250 gram witte champignons
- 1 rode ui
- 3 tenen knoflook
- 135 gram vegan pesto
- 120 gram haver fraiche
- 50 gram edelgistvlokken
- pijnboompitjes (optioneel)
Voorbereiding:
1. Was en snijd de courgette in blokjes, snipper de ui en pers de knoflook.
2. Borstel en snijd de champignons in plakjes.
3. Breng water aan de kook en kook de pasta voor 8-10 minuten.
4. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
5. Voeg de champignons, courgette en spinazie toe.
6. Giet de pasta af en meng goed met de pesto en haver fraiche.
7. Mix alles goed samen en voeg de edelgistvlokken toe.
Geen zin om te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden: