Recept Pasta Feta

Vegan recept voor een heerlijke pasta met plantaardige feta en cherrytomaatjes uit de oven.

Een ovenschaal met heerlijke veganistische pasta met plantaardige feta, tomaatjes en verse basilicum blaadjes.

Ingrediënten 5-6 personen:

- 400 gram penne pasta
- 4 tenen knoflook
- 500 gram cherrytomaten
- ½ cup olijfolie, verdeeld in tweeën 
- 1 blok (~200g) vegan feta kaas 
- ½ theelepel chili flakes 
- Handje verse basilcum  
- Zout en peper naar smaak

Bereiding:

1. Kook de pasta in ruim kokend water zoals aangegeven staat op de verpakking.

2. Snijd de knoflook in grove plakjes en de cherrytomaten in tweeën. Voeg toe aan een ovenschaal met ¼ cup olijfolie.

3. Plaats de vegan feta in het midden met ¼ cup olijfolie erop.

4. Voeg de chili flakes en zout en peper toe.

5. Bak in een voorverwarmde oven op 200 °C voor 30 à 40 minuten tot de knoflook zacht is en de tomaatjes uit elkaar zijn gevallen.

6. Meng alles goed samen en top het met verse basilicum blaadjes.

7. Eet smakelijk!

Geen zin om zelf te koken? Bekijk dan hier onze maaltijden:

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Jouw winkelwagen is leeg.
Bestel nu