OVER ONS

We inspire, motivate and directly help you

Wij zijn er om je te begeleiden wanneer je betere keuzes in het leven wilt maken en streeft naar een duurzamere lifestyle. We zijn op de hoogte van de struggles van een 100% plantaardig dieet en geloven dat dit voor velen van jullie een reden kan zijn om je er nog niet volledig aan toe te geven. Misschien weet je niet wat je kunt koken of hoe je bepaalde ingrediënten het best kunt vervangen. Of misschien heb je gewoonweg niet de tijd om je erin te verdiepen en te koken. Daarom zal Splandish jou inspireren met originele, heerlijke en gezonde maaltijden en hopen we je op die manier te motiveren om elke dag weer duurzame(re) keuzes te maken.

We make sure you can easily EAT, ADD and SAVE greens

We weten allemaal dat groenten gezond zijn maar veel mensen eten helaas niet genoeg. Onze maaltijden zijn gebalanceerd en zorgen ervoor dat je gemakkelijk aan je macros, vitamines en mineralen komt (EAT). Door een maaltijdbox bij Splandish te bestellen zorg je er niet alleen voor dat je groenten toevoegt aan je avondeten (ADD) maar ook aan de natuur. We zijn op zoek naar een duurzame samenwerking met NGO's die voor ons bomen kunnen planten om een steentje bij te dragen aan het klimaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat je groenten, en eten in het algemeen, bespaart (SAVE) door je voedselverspilling naar nul te brengen.

More than just a dish

Onze splendid dishes zijn niet alleen super lekker maar betekenen zo veel meer voor jou en de aarde. Iedere plantaardige maaltijd die jij eet, red je dieren, water, voedsel, energie en verlaag je op die manier je ecologische voetafdruk. Daarnaast hebben de maaltijden ook nog eens gezondheidsvoordelen. 

We love Zero-Waste

We willen de wereld graag verbeteren als het aankomt op verspilling. En dan praten we over verspilling in de breedste vorm. Denk hierbij aan: verantwoordelijke productie, consumptie, hergebruik van verpakkingen, materialen en ingrediënten. We focussen ons erop geen afvoering van land, water of lucht dat het klimaat of de menselijke gezondheid schade kan opleveren. Zero-Waste, 100% plantbased!

translation missing: nl.layout.drawers.close

LEVERING

Wij leveren in heel Nederland!

Bestel vóór dinsdag 12:00 en ontvang je bestelling op donderdagavond! 

Komt de levering op donderdag je niet uit? Stuur dan een mail naar info@splandish.nl 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelwagen

Je maaltijdbox is momenteel leeg.
Shop nu
Liquid error: Could not find asset snippets/gtranslate.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/etranslate-language-switch-control.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/etranslate-rtl.liquid